proizvodi
  Hertz Kompressoren je deo Dalgakıran Group, jednog od vodećih proizvođača kompresora i opreme na svetu. Danas Hertz ima preko 50 prodajnih distributera širom sveta i uvek se trudi da kreira proizvode najvišeg kvaliteta po pristupačnim cenama kako bi zadovoljio širok dijapazon potreba kupaca širom sveta.

  Filteri

  Komprimovan vazduh ponekad iz kompresora dolazi sa česticama prašine, kapljicama vode ili ulja, zato je veoma važno da se, pri proizvodnji, ove neželjene čestice otklone, kako ne bi ugrozile kvalitet krajnjeg proizvoda. Filteri zadržavaju sve suvišne čestice iz komprimovanog vazduha i on ostaje čist.

  Naši filteri su dizajnirani da zadovolje trenutne potrebe za pročišćavanjem komprimovanog vazduha. Veoma su laki za korišćenje i izdržljivi, pokazali su se kao visoko efikasni, pad pritiska je neznatan, a ulazi mogu biti različitih veličina.

  Karakteristike

  Vazdušni filteri imaju 4 raspona efikasnosti 235 psi (16barg) – 1/4” do 3” NPT/BSP veličina cevi. Zaštićeni samoizduvni odvod (2mm otvor) je stndard za pouzdano otklanjanje nepotrebnih čestica. Spoljašnost od neporoznog aluminijuma sa dugotrajnom završnicom od čestica uglja i unutrašnjost otporna na korozije garantuju dugotrajnost. Kombinacije filtera mogu biti konfigurisane tako da zadovolje pojedinačne potrebe korisnika. Filteri su u skladu sa PED i ISO 8573 standardima.

  Ovi filteri su opremljeni instrumentima za različite pritiske, kako bi bili lakši za korišćenje i uštedeli energiju.

  Karakteristike elemenata

  Hertz nudi izuzetnu zaštitu od 1 mikrona do 0,01 mikrona. Građenje elemenata, tako da na prvom mestu bude dugotrajnost i efikasnost, obezbeđuje vrhunske performanse i nakon zamene nekih elemenata.

  filter za vazduh

  NAPOMENE:

  1. Stepen A ne sme raditi u zasićenim mastima
  2. Elementi stepena A treba da se menjaju periodično, kako bi zadovoljili potrebe, moraju se menjati bar na svakih 6 meseci
  3. Stepen A neće ukloniti određene gasove, kao što je ugljen monoksid i ugljen dioksid.
  4. Nivoi toka su bazirani na 7 bara operativnog pritiska, dok za protoke na drugim nivoima pritiska korigujte kako je navedeno gore
  5. Svi filteri mogu da koriste mineralna i sintetička ulja
  6. Indikatori za pritisak su strandard za modele GO25 do GO2700
  7. Svi filteri su u skladu sa Direktivom (97/23/EC)

  NARUČIVANJE

  Broj modela filtera sadrži veličinu i razred, primer 1” opšteg filtera širokog spektra- model GO250MX sa zamenjivim filterom- model M250X.
  250 predstavlja 250m3 /h kapacitet i x predstavlja osnovnu svrhu elementa.  HERTZ GERMANY

  Jägerstraße 51 47166 Duisburg

  Germany

   

  info@hertz-kompressoren.de

   

  +49 (203) 29 65 81 83

   

  +49 (203) 29 65 81 84

  HERTZ SRBIJA

  Kumodraška 380 / Beograd

  Srbija

   

  info@kompro.co.rs

   

  +381 011-397-62-04

   

  +381 011-398-96-23

  Novosti

  AKCIJE SEPTEMBAR OKTOBAR

  HERTZ vijačni kompresora HGS 7

  NOVA LINIJA KOMPRESORA SA INTEGRISANIM SUŠAČEM

  Kompanija Hertz je na poslednj

  USPEŠNO UČESTVOVANJE NA SAJMOVIMA ŠIROM SVETA

  Kompanija Hertz je tokom 2017.

  PIŠITE NAM