o-nama

Hertz Kompressoren primenjuje nove tehnologije, koje se nekad kose sa tradicionalnim naučnim disciplinama i konvencionalnim industrijskim granicama, kako bi rešila razvojne zadatke i stvorila dodatu vrednost za svoje klijente. Hertzov sektor za istraživanje i razvoj, koji je jedan od najvećih u svetu, stvara osnovne elemente koji proizvod čine poželjnim i kompetitivnim.

Naše aktivnosti se fokusiraju na proizvode i njihove dodatke koji su pouzdani, sa minimalnim uticajima na životnu sredinu, uz poštovanje efikasnosti troškova. Kompanija ima proaktivan pristup u rešavanju intelektualnih i industrijskih prava, trudi se da ohrabri inicijativu i inovativnost svojih zaposlenih kroz podsticajne sheme.

Prioritet sektora za istraživanje i razvoj je da podstiče i čuva sve oblasti kompanijske ekspertize.

Naš istraživački centar ima dugoročne ugovore sa istraživačkim institutima, inženjerima konsultantima, licencama i ostalim korporativnim partnerima na poljima od krucijalne važnosti za dobrobit društva i očuvanje životne sredine.

Razvoj proizvoda je baziran na praćenju efikasnosti radnih procesa kako bi se dostigli postavljeni ciljevi. Sva ograničenja jednog procesa prevazilaze se stvaranjem novih povezanih procesa oko pouzdanog proizvoda. Performanse tih proizvoda su proverene i odobrene nakon niza obavljenih testova. Hertz Kompressoren aktivno razvija kompatibilnost proizvoda i prepoznatljive tehnološke platforme stvarajući proizvode koji su laki za rukovanje.

research