HMD serija

HMD3 / HMD5 / HMD10 / HMD15 / HMD20 / HMD25 / HMD30 / HMD40 HMD50 / HMD60 / HMD75 / HMD100 / HMD120 / HMD180 / HMD240

Hertz HMD serija disikantnih sušača je veoma lagana, a dizajn je kao takav postavio novi koncept tehnologije kompimovanog vazduha svojom fleksibilnošću u odnosu na širok dijapazon potreba. Oni su tanji i bar duplo lakši od dosadašnjih, iako sa dva stuba i najveći modeli iz ove serije se mogu lako prenositi.

HERTZ modularni HMD disikantni sušači

Pero laki modularni dizajn nove serije disikantnih sušača je postavio novi koncept tehnologije kompimovanog vazduha svojom fleksibilnošću u odnosu na širok dijapazon potreba. Oni su tanji i bar duplo lakši od dosadašnjih, iako sa dva stuba i najveći modeli iz ove serije se mogu lako prenositi. Inovativni modularni sušači nude visokokvalitetan komprimovani vazduh po pristupačnoj ceni, a disikantni sušači su toliko lepi da se mogu uklopiti u svako, pa i najčistije okruženje. Široka ponuda kapaciteta od 5 m3/h do 400 m3/h, sa tačkama rošenja -40 C to -70 C dolazi sa svom opremom koja vam je potrebna, sve što treba da obezbedite je ulazna i izlazna konekcija. Sa ponosom predstavljamo disikantne sušače sa najmanjim padom pritiska na svetskom tržištu.

  • Kompaktan lagan dizajn
  • Zaštićena od korozije, aluminijumska konstrukcija
  • Pouzdana elektronska kontrola
  • Može se montirati na plafon, klupu ili zid
  • Dovoljno tih da se ukapa u svako radno okruženje
  • Lak za instaliranje i lak za održavanje

Novi modularni disikantni sušači kombinuju dokazane tradicionalne principe sušenja sa najnovijom tehnologijom kako bi pružio vrhunsku efikasnost, fleksibilnost i Hertz pouzdanost, poznatu u celom svetu.