Kompro Kozama je jedno od vodecih preduzeca u Srbiji sa vise od 15 godina iskustva na podrucju komprimovanog vazduha tj prodaje, servisa vazdusnih kompresora i tehnike za pranje automobila na podrucju Srbije i Crne Gore. Zadovoljstvo nam je prestaviti kompletan asortiman robe i dodatne opreme za opremanje vasih pogona kompresorima za vazduh.

 

Generalni smo zastupnici, distributeri i serviseri za marke:


HERTZ KOMPRESSOREN – vrhunski brend kompanije Dalgakiran Grupe, jedan od svetskih lidera u proizvodnji kompresora koji je razvio međunarodnu prodajnu mrežu. Hertz Kompressoren je osnovan u Nemačkoj sa ciljem proizvodnje vazdušnih kompresora uz pomoć vrhunskog nemačkog inženjeringa.

CECCATO ARIA COMPRESSA S.p.A. sa sedištem u Brendoli (Vicenza), Italija, sa više od 70 godina iskustva u tehnologiji komprimovang vazduha, danas je jedan od lidera u toj oblasti na italijanskom tržištu sa vaznom pozicijom na evropskom tržištu I sa mrezom  od preko 1000 distributera.

U nasem prodajnom asortimanu mozete pronaci celokupan asortiman  HERTZ I CECCATO  kompresora I kompresorske opreme . Zvučno izolovani  kompresori, klipni kompresori, bezuljni kompresori, dizel kompresori  vijčani kompresori, sušači vazduha, rezervoari za vazduh,  I sva ostala oprema

Kompresorska stanica je važna karika svakog proizvodnog pogona a čist i suv vazduh koji  koriste vase masine ili pneumatski alat garantuje njihovu dugovecnost. Svim postojecim i potencijalnim klijentima savetujemo instalaciju susaca vazduha kao i mikro filtere razlicitih gradacija zavisi o kom tipu proizvodnje se radi kao i o  osetljivosti proizvodnih masina

Kada pricamo o vijcanim kompresorima i njihovoj funkciji najbitnija stavka je protok istih. Zavisi od vaseg proizvodnog pogona I potrosaka koje koristite  kompresor se dimenzionira  prema tacnim specifikacijama proizvodjaca . Takodje se I sama konfiguracija kompresora  preporucuje u zavisnosti od optimalnog resenja za sam proizvodni pogon (samostojece varjante,  kompresor na rezervoaru, kao I Izbor susaca vazduha koji moze biti naknadno ugradjen).

Vazduh koji vijcani kompresor proizvede nije 100% savrseno cist vec se u njemu nalaze cestice prasine ulja i vode . Kao jedan od vaznijih faktora je i cistoca izlaznog vazduha koja  zavisi od namene. Uz vijacni kompresor svakako se preporucuje i osnovni filter vazduha koji grubo odvaja čestice vode i ulja.

 

SERVIS


Dugogodisnje prisustvo na srpskom trzistu , odlicna servisna podrska, nabavka rezervnih delova i prihvatljive cene post prodajnog odrzavanja upotpunjuju  sliku profesionalnosti preduzeca KOMPRO KOZAMA  doo.

Nasa servisna sluzba u sklopu koje rade  edukovani serviseri kompresora  sa dugogodisnjim iskustvom , opremljeni servisnim vozilima pobrinuce se za montazu I postanje kompresora u pogon , za edukovanje korisnika kompresora kao I za kontinuirano odrzavanje kompresorskih  sistema.

Nudimo vam

–      Brzo reagovanje na servis
–      Original rezervne delove na stanju
–      Mogucnost koriscenja zamenskog  kompresora za vreme popravke